Ock

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ayşe Duran ve Ayfer Kalender, kız öğrencilerimizle birlikte Hacı Bayram Veli hazretlerinin kabrini ve camiyi ziyaret etti. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında öğrencimiz Barış Aydın Ankara il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini dileriz. Emeği geçen Meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Başkent öğretmen atölyeleri kapsamında sağlıklı yaşam ve ofis egzersizleri eğitimi okulumzda öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Değerli tarih büyüğümüz Kazım Karabekir Paşa'nın kızı Timsal Karabekir Yıldıran hanımefendi, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu. Belge ve fotoğraflarla milli mücadelemizi ve yakın tarihimizi anlattı ve hatıralarını bizlerle paylaştı. Bu güzel ziyaretinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.

12. sınıf kız öğrencilerimizi Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne ziyaret ettiler.

Kas

Coğrafya öğretmenimiz Bekir Çınar öğrencilerimizi MTA ve Enerji Parkı'na götürdü.

Kas

Başkent öğretmen atölyeleri kapsamında öğretmenlerimizin isteği doğrultusunda okulumuzda ahşap ve seramik boyama etkinliği yapılmıştır. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12. sınıf kız öğrencilerimizi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'ne götürdük. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Cuma günleri öğle arasında kız öğrencilerimize yönelik sohbetlerimiz başlamıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda el sanatları uzmanı emekli öğretmen Leyla UĞUR tarafından okulumuzda "Seramik ve Ahşap Boyama" eğitimi verildi. Öğretmenlerimizin keyifle katıldığı eğitimin neticesinde birbirinden güzel seramik ve ahşap ürünler ortaya çıktı. Leyla Hanım'a ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Fotoğrafçılık Kulübü öğretmenimiz teorik eğitimden sonra pratik eğitim vermek üzere kulüp öğrencilerini Altınköy Açık Hava Müzesi´ne götürdü.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın düzenlediği Vatan Konulu Şiir Okuma Yarışmasında 12-E sınıfı öğrencimiz Umut Enes Karataş bölge 2.olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12. sınıf kız öğrencilerimizi Hacettepe Üniversitesi Beytepe yerleşkesine götürdük.

Üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki 12. sınıf kız öğrencilerimizi, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve motive etmek amacıyla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi´ne götürdük. İslami İlimler Fakültesi´nde üniversite ve fakülte hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, kütüphane, yemekhane ve kampüs içerisindeki diğer fakülteleri de gezerek üniversite hayatı hakkında genel bir izlenim edindiler.