Ağu

Okulumuzun her yerini dezenfekte ederek yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdik.

Haz

Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi noktasında rehber öğretmenimiz Seval KIZILIRMAK, idarecilerimize ve öğretmenlerimize uzaktan çevrimiçi toplantı düzenleyerek fikir alışverişinde bulunmuştur. Bu konuda öğrencileri yönlendirecek etkili teknikleri beirtmiştir. Öğretmenlerimizden gelen dönütler ve paylaşımlar neticesinde başarılı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Rehber öğretmenimiz Seval KIZILIRMAK ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda KTS etkinliği kapsamında Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, web araçları, dijital platformlar ve e-içeriklerin kullanımı sunumu Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmenimiz Özgür CAN tarafından uzaktan eğitim yöntemi ile öğretmenlerimize verilmiştir.

May

Okulumuz 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olmuştur.

Sınavla öğrenci alımında 30 öğrenci kontenjanıyla bu yıl ilk öğrencilerimizi alacağız.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından  okullarda yürütülen okuyorum projesi öğrencilerimizin okuma kültürünü geliştirmek üzere okulumuzda tüm hızıyla devam etmektedir. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol klavuzu belgelendirme programı kapsamında okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

9, 10, 11 ve 12. Sınıflar eba  uzaktan eğitim canlı ders programları aşağıda verilmiştir.

Ekm

Şbt

Okulumuzun girişine kurum kültürünü yansıtan, öğrencilerimizde aidiyet duygusu kazandıracak elde edilen başarıların sergilendiği bir köşe hazırladık.

Şbt

Göçmen Hakları ve Sosyal Uyum Derneği tarafından okulumuzda resim etkinliği düzenlendi. Göçmen çocuklarla Türk çocukların kaynaşmasını amaçlayan bu etkinlikte bir yabancı uyruklu çocukla bir Türk çocuğumuz birlikte tek bir resim yaptı. Etkinlikten öğrencilerimiz büyük keyif aldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencimiz Zorbey Atmaca güreş müsabakalarında Türkiye ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Genç Hatipler Hutbe Okuma yarışmasında öğrencimiz Osman Doğan Ankara ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devam etmesini dileriz.