22 Aralık 2021 Çarşamba günü okul edebiyat öğretmenimiz Esat Erkanlı'nın organize ettiği öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin de katılımıyla Fatih camiinde sabah namazı ve kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Keçiören ilçe müftüsü sayın Mehmet Şahin beylerde teşrif ederek bizleri onurlandırmıştır. Başta okul idaremize, Fatih camii imamlarına ve özellikle Yakup hocamıza, katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak gençlerimizle her daim güzel etkinlikler düzenlemenin haklı gurunu yaşıyoruz. Yüce Allah niyetimizi kabul etsin inşallah.

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Esat Erkanlı'nın önderliğinde Kültür, Edebiyat ve Şiir kulübü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan; yakın bir tarihte kaybettiğimiz değerli edebiyatçımız Sezai Karakoç şiir ve müzik dinletisi okulumuz konferans salonunda keyifle yapıldı. Sezai Karakoç'a Allah'tan rahmet diliyor saygıyla anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okulumuz da bu tarz sanatsal aktivitelerin daha da artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri için çeşitli sportif etkinlikler düzenlenmekte, öğrencilerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmesi sağlanmaktadır.

Kas

Covid 19 sürecinde eğitim öğretimi etkileyen sorunları konuşmak için 20 Kasım 2021 de okulumuz destek eğitim sınıfında toplantı yapıldı. Bu toplantı sonucunda :

1. Hastalığa yakalanan öğretmenlerin olması durumunda tüm sınıfın eğitim öğretim faaliyetlerinin aksadığı.

2. Hastalığa öğrencilerin yakalanması durumunda öğrencilerin derslerinden uzak kaldığı,

3.Bazi  öğrencilerde tamamlanamayan konular yeni konuların öğrenilmesini zorlaştırmaktadır, gibi sonuçlar çıkmıştır.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden bir grup, Meslek Dersi Öğretmeni Nihat ÖZSOY rehberliğinde Abdurrahman Gürses erkek yatılı hafızlık Kura'n Kursu ziyaret edildi. Ziyarette kurs müdürü ve Kura'n kursu öğreticisi hafız hocalarımızla öğrencilerimiz görüşme gerçekleştirdiler. Mesleki alanda bilgi paylaşımı ve gelecekle ilgili tavsiyeler alındı. Cemaatle namaz kılındı.

Kas

Okulumuz akademik takip komisyonu her branştan bir öğretmenin katılımıyla kasım ayı toplantısını gerçekleştirmiştir.

Kas

Okulumuz koridorları, sınıf içi panoları, veli bekleme salonları ve giriş kapı üstleri ile merdiven sahanlıkları ayet ve hadis hat çalışmaları ile donatıldı.

Kas

Ostim Teknik Üniversitesi Akademisyeni Ayşenur IRKILATA EROL 7 Aralık 2021 saat 10.30 da okulumuz öğrencileri ile söyleşi yapacaktır.

Kas

Çalışmamız sona erdi. Herkese katılım belgesi verdik. Toplam 64 ögrenci ile çalışmamızı tamamladık. Mobilkod ve algo digital oyunları ilk bitiren 10/F Havva Kalın ve 11/B Hayrettin Barışık ödüllerini aldi.

Kas

15 Ekim 2021 Cuma Günü Okulumuzda HOUR OF CODE ETKİNLİGİNİ tüm kadro ve ögrencilerimizle gerçekleştirdik.

İdari kadro, öğretmen kadrosu ve bütün öğrencilerimizle HOUR OF CODE'A girip 1 saat boyunca kod yazmanın tadına varacağız.

Kodlama Haftasına (CODEWEEK) okul olarak hazırız.

Okulumuz 10-F ve 10-G sınıfı öğrencilerinden örnek davranış. Edebiyat öğretmenimiz Esat ERKANLI rehberliğinde öğrencilerimiz "Değerler Eğitimi ve Kitap Okuma" nın önemine vurgu yapmak için sınıf içi süslemeler yaparak farkındalık oluşturmuşlardır. Nezaket ve ahlak kuralllarına büyük önem verilen okulumuzda her daim başarı ve güzel davranışlar amaçlanmaktadır. Bu güzel davranış için hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.
Biz büyük bir aileyiz. KEÇİÖREN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Seval KIZILIRMAK tarafından verilecek "Salgın Hastalık ve Psiko Eğitim Semineri" ne tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz. Seminer online olup zoom uygulaması üzerinden verilecektir. Katılım için gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir.