Öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Hazreti Mevlana'nın 749. yıl dönümü

Sınıf başkanları toplantısı yapıldı

Haz

Din görevlilerinin sahip olması gereken  ahlaki ve mesleki etik değerlerle ilgili , öğrencilerle farkındalık sohbetleri kapsamında 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü  faaliyet gerçekleştirilmiştir.

Hazreti Enes Mescidi imamı İsa Tüfekçioğlu öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Haz

Okul rehber öğretmeni Sedat Almacı, sınava girecek olan öğrencilere yönelik "Soru Çözüm Teknikleri" ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Özellikle 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin dikkatlerini bu alana çekti.

Haz

Okulumuz rehber öğretmeni Sedat Almacı, okulumuz öğretmenlerine, konferans salonunda "Ergenlerle Etkili İletişim" konulu sunup yaptı. Sorulan sorulara cevap verdi.

Haz

Öğrencilerimizin sürekli bir şekilde muhatap olabilmeleri için öğrenci dersliklerine, edebiyat ve kültür hayatımızın büyük ve rehber şahsiyetlerinin isimleri verildi.