Haz

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda el sanatları uzmanı emekli öğretmen Leyla UĞUR tarafından okulumuzda "Seramik ve Ahşap Boyama" eğitimi verildi. Öğretmenlerimizin keyifle katıldığı eğitimin neticesinde birbirinden güzel seramik ve ahşap ürünler ortaya çıktı. Leyla Hanım'a ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Fotoğrafçılık Kulübü öğretmenimiz teorik eğitimden sonra pratik eğitim vermek üzere kulüp öğrencilerini Altınköy Açık Hava Müzesi´ne götürdü.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın düzenlediği Vatan Konulu Şiir Okuma Yarışmasında 12-E sınıfı öğrencimiz Umut Enes Karataş bölge 2.olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12. sınıf kız öğrencilerimizi Hacettepe Üniversitesi Beytepe yerleşkesine götürdük.

Üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki 12. sınıf kız öğrencilerimizi, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve motive etmek amacıyla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi´ne götürdük. İslami İlimler Fakültesi´nde üniversite ve fakülte hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, kütüphane, yemekhane ve kampüs içerisindeki diğer fakülteleri de gezerek üniversite hayatı hakkında genel bir izlenim edindiler.