Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda öğrencilerimizin giyeceği kılık kıyafetler aşağıda belirtilmiştir.

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmen-Veli toplantısı 07 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat:13.00'da öğrencinizin okuduğu sınıfta yapılacaktır.

Mrt

2. Dönem I. Yazılı Ortak Sınav Tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikleri aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz.

Mrt

Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 12 Aralık 2021 tarihinde saat 11.00 de I. Dönem Veli-Öğretmen toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi saat 11.00 te okulumuzda yapılacak toplantıya bekliyoruz.

15 Ekim cuma günü saat 14.00 - 15.00 arası KODLAMA HAFTASI etkinlikleri doğrultusunda HOUR OF CODE sitesine girerek öğrencilere kodlama hakkında bilgi verilecektir. Okulumuz  öğretmenleri ve öğrencilerinin bu etkinliğe katılımlarını bekliyoruz.

Bu sene kodlama haftasında Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak biz de varız.