HASAN KESKİN - OKUL MÜDÜRÜ

1967 yılında  Trabzon’un Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde dünyaya geldi. Fındıklı Köyü İlkokulu, Yeşilce Köyü Ortaokulu ve Arsin Lisesinde okudu. 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 1989 Yılında Tekirdağ Merkez Ticaret Meslek Lisesinde göreve başladı ve 1989-2010 yılları arasında aynı okulda Fizik öğretmeni ve idareci olarak çalıştı. 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Ankara Yenimahalle Çiğdem Tepe Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesinde Fizik öğretmeni olarak ve 2011-2020 Eğitim Öğretim  yılları arasında  Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Keçiören Anadolu İmam Hatip  Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı ve aynı okulda Kasım 2023 tarihinde Müdür Vekili olarak görevlendirildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.