Etiket Sonuçları: keçiören

Mrt

Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve Öğrencilerimizle sohbet etti ve okul kütüphanesine kitap bağışında bulundu. Ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz ödüllendirildi.

OKul kantinimiz denetlendi.

Hediyem Kitap Olsun

Proje çalışmalarımız sürüyor.

Huzurevi ve Cami ziyaretimiz

Hazreti Mevlana'nın 749. yıl dönümü

Sınıf başkanları toplantısı yapıldı

Şbt

Göçmen Hakları ve Sosyal Uyum Derneği tarafından okulumuzda resim etkinliği düzenlendi. Göçmen çocuklarla Türk çocukların kaynaşmasını amaçlayan bu etkinlikte bir yabancı uyruklu çocukla bir Türk çocuğumuz birlikte tek bir resim yaptı. Etkinlikten öğrencilerimiz büyük keyif aldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ayşe Duran ve Ayfer Kalender, kız öğrencilerimizle birlikte Hacı Bayram Veli hazretlerinin kabrini ve camiyi ziyaret etti. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Başkent öğretmen atölyeleri kapsamında sağlıklı yaşam ve ofis egzersizleri eğitimi okulumzda öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Ara

Değerli tarih büyüğümüz Kazım Karabekir Paşa'nın kızı Timsal Karabekir Yıldıran hanımefendi, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu. Belge ve fotoğraflarla milli mücadelemizi ve yakın tarihimizi anlattı ve hatıralarını bizlerle paylaştı. Bu güzel ziyaretinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Coğrafya öğretmenimiz Bekir Çınar öğrencilerimizi MTA ve Enerji Parkı'na götürdü.

Kas

Başkent öğretmen atölyeleri kapsamında öğretmenlerimizin isteği doğrultusunda okulumuzda ahşap ve seramik boyama etkinliği yapılmıştır. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cuma günleri öğle arasında kız öğrencilerimize yönelik sohbetlerimiz başlamıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında öğretmenlerimizin talebi doğrultusunda el sanatları uzmanı emekli öğretmen Leyla UĞUR tarafından okulumuzda "Seramik ve Ahşap Boyama" eğitimi verildi. Öğretmenlerimizin keyifle katıldığı eğitimin neticesinde birbirinden güzel seramik ve ahşap ürünler ortaya çıktı. Leyla Hanım'a ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.